Reactie plaatsen

Reacties

Margriet Adriaanse
5 maanden geleden

Beste Willem- Jan,
Wij willen je laten weten dat wij samen met onze gasten, eerste kerstdag, heel lekker gegeten hebben van het heerlijke warme buffet. Heel hartelijk bedankt!!

Groetjes,
Cor & Margriet Adriaanse

sylvia van der kaaij
6 maanden geleden

Ik had een sinterklaasplank was ci een woord geweldig echt een aanrader

William Moonen
9 maanden geleden

Onlangs de hapjes voor een verjaardag laten verzorgen door partyhap. De hapjes waren erg goed verzorgd en exact op de afgesproken tijd netjes afgeleverd. Een absolute aanrader voor als je ontzorgd wil worden voor een feestje.

Sabine Ligtvoet
een jaar geleden

Dit weekend genoten van de heerlijke borrel planken voor 60 personen. Goede service en kwaliteit. Een aanrader!

Tini en Anja Kroot
een jaar geleden

Gisteren 2 sinterklaas borrelplanken en mosterdsoep gehad. De planken zagen er erg leuk en goed verzorgd uit, was erg lekker allemaal. Ook de mosterdsoep was erg lekker. Alles echt een aanrader.

DORIEN EN JOPPE
2 jaar geleden

Voor onze koperen bruiloft met 70 gasten volledig koud/warm buffet verzorgd inclusief luxe hapjes schalen voor tussendoor. Het was perfect verzorgd, ruim voldoende en alles was even lekker. Koude eten en hapjes 's ochtends aangeleverd in gekoelde boxen, het warme deel op afgesproken tijdstip 's avonds. Ook van onze gasten veel complimenten gekregen. Super service en zeker voor herhaling vatbaar!

Tini en Anja Kroot
2 jaar geleden

25 juni een verzorgde barbecue gehad. Was erg lekker en zag er goed verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Monique Charko de bruijn
3 jaar geleden

Top service 👌🏼,redelijke bestelling mogen plaatsen en alles met kwaliteit bezorgt. Alles door de gasten overtroffen . Netjes geleverd in koeling boxen !bestellen zeker nog n keer.

Miranda
3 jaar geleden

Op moederdag genoten van een heerlijke vis-vlees huzarensalade en lekkere hapjes. Top service met een enorme glimlach. Wij gaan vaker bestellen

Jenny Vrijsen
3 jaar geleden

Heel erg lekkere hapjes! Echt genoten een aanrader!