Warme gerechten en soepen.
Algemene voorwaarden:
- Bestel uw hapjes of gerechten minimaal 3 dagen van te voren.
- Vermeld altijd bij uw bestelling bij "opmerkingen" de datum en tijd van bezorging.
- Na plaatsing van uw bestelling krijgt u altijd een ontvangstbevestiging.
- Betaling gaat via een betaalverzoek bij aflevering of vooraf betalen.
- Heeft u een allergie? geef dit dan aan bij uw bestelling.
Quiche's
Quiche met ham en geraspte kaas en peterselie
Quiche met ham en geraspte kaas en peterselie
De quiche is eenvoudig weer op te warmen in de oven.
Quiche met tomaatjes, Italiaanse kruiden en geraspte oude kaas.
Quiche met tomaatjes, Italiaanse kruiden en geraspte oude kaas.
De quiche is eenvoudig weer op te warmen in de oven.
Quiche met aspergepunten, geitenkaas en peterselie
Quiche met aspergepunten, geitenkaas en peterselie
De quiche is eenvoudig weer op te warmen in de oven.
Egg muffin met bacon.
Egg muffin met bacon.
Een huisgemaakte egg muffin met bacon en gesmolten kaas.
Lekker als warme toevoeging.
Warme vleesgerechten
Spies van kippendij saté (per stuk)
Spies van kippendij saté (per stuk)
- Satésaus.
- Atjar.
- Kroepoek.
De spies is eenvoudig weer op te warmen in de oven.
Wordt gepresenteerd in een aluminium bakje.
Huisgemaakte saté van kippendij (250 gram) per persoon.
Huisgemaakte saté van kippendij (250 gram) per persoon.
Huisgemarineerde kippendij saté met:
- Sátesaus.
- Atjar.
- Kroepoek.
Wordt geserveerd in een aluminium bakje.
Varkenshaas in champignonroomsaus ( 250 gram) per persoon
Varkenshaas in champignonroomsaus ( 250 gram) per persoon
Huisgemarineerde varkenshaas met:
- Huisgemaakte champignonsaus.
- Stokbrood.
- Frisse salade.
Wordt geserveerd in een aluminum bakje
Pulled Pork ( 200 gram) per persoon
Pulled Pork ( 200 gram) per persoon
Pulled Pork met coleslaw en pitabrood.
Warme visgerechten
Gebakken zalm met Hollandaisesaus (per persoon)
Gebakken zalm met Hollandaisesaus (per persoon)
Met bijpassend aardappel en groente garnituur.
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Gebakken knoflookgarnalen Japanse stijl (per persoon)
Gebakken knoflookgarnalen Japanse stijl (per persoon)
Met japanse groente en noodels en ketjapsaus.
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Bijgerechten
Groentjepannetje 250 gram
Groentjepannetje 250 gram
Met speziebonen, krielaardappels, paprika, rode ui en cherry tomaatjes.
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Hollandse roerbakgroente 250 gram
Hollandse roerbakgroente 250 gram
Diverse groente als aanvulling voor uw diner.
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Witlof met ham en geraspte kaas 5 stuks
Witlof met ham en geraspte kaas 5 stuks
Witlof wordt geserveerd in een aluminiumbakje.
LET OP: moet zelf nog worden afgebakken.
Aardappeltaartjes 5 stuks
Aardappeltaartjes 5 stuks
Aardappeltorentjes met kaas.
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Aardappelrozetjes 250 gram
Aardappelrozetjes 250 gram
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Aardappelbolletjes 250 gram
Aardappelbolletjes 250 gram
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Rijstschotel met diverse groente 250 gram
Rijstschotel met diverse groente 250 gram
Een rijstschotel met diverse groente en champginons.
Wordt geserveerd in een aluminumbakje zodat het eenvoudig kan worden opgewarmd.
Soepen
Tomatensoep
Tomatensoep
Per persoon
Wordt gepresenteerd in een kartonen bakje.
Tomatensoep
Tomatensoep
Per persoon
Wordt gepresenteerd in een kartonen bakje.
Huisgemaakte groentesoep.
Huisgemaakte groentesoep.
Per persoon.
Huisgemaakte groentesoep met:
- Diverse groente en vermicelli.
Wordt gepresenteerd in een karton bakje.
Huisgemaakte champignonsoep
Huisgemaakte champignonsoep
Per persoon
Wordt gepresenteerd in een karton bakje.
Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes
Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes
Per persoon
Wordt gepresenteerd in een karton bakje.